Over ons

Walter is van oorsprong een echte 'jurist', iemand die punctueel, accuraat en gedreven is.  Door zijn eerdere ervaringen binnen de gemeente is Walter helemaal thuis in het openbare orde- en veiligheidsbeleid. Binnen deze functie adviseerde en ondersteunde hij de burgemeester en andere procesverantwoordelijken bij de bestrijding van crises en incidenten. 

Met zijn expertise staat Walter inmiddels vaak voor 'de klas' of treedt hij op als oefenleider bij verschillende oefeningen. Zo staat Walter vaak beleidsteams en managementteam op te leiden of als waarnemer op te treden tijdens een oefening voor het Gemeentelijk Beleidsteam, managementteam, Regionaal Operationeel Team of het Commando Plaats Incident. 

Suzette is afgestudeerd aan Wageningen University met een master in Management, Economics & Consumer Studies. Al tijdens haar bachelor studie heeft ze zich toegelegd op strategische communicatie met een focus op crisiscommunicatie. Na haar afstudeerstage bij Heineken is ze via Artishock events & marketing bij V&R beland. Suzette is enthousiast, leergierig en heeft dankzij haar uit de hand gelopen hobby muziek al veel “podiumervaring”. Begonnen bij V&R als Trainee gaat ze inmiddels als Medior aan de slag met crisiscommunicatie en bevolkingszorg. 

Heb je een vraag of een goed idee voor de podcast GRIP op bevolkingszorg? 

Neem dan contact op via onderstaand formulier.